HOTĂRÎRE Nr. 441: pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi funcţionarea Serviciului social Centrul de zi pentru copii în situaţie de risc şi a standardelor minime de calitate

Republic of Moldova

În scopul implementării prevederilor Legii asistenţei sociale nr.547-XV din 25 decembrie 2003 (Monitorul Oficial al Republicii Moldova, 2004, nr.42-44, art.249), cu modificările și completările ulterioare, Guvernul HOTĂRĂŞTE:

            1. Se aprobă:

            Regulamentul-cadru privind organizarea și funcționarea Serviciului social Centrul de zi pentru copii în situaţie de risc, conform anexei nr.1;

            Standardele minime de calitate pentru Serviciul social Centrul de zi pentru copii în situaţie de risc, conform anexei nr.2.

            2. Cheltuielile ce țin de organizarea și funcționarea Serviciului social Centrul de zi pentru copii în situație de risc și a standardelor minime de calitate vor fi suportate de către prestatorii serviciului și se vor efectua în limita alocațiilor prevăzute anual în bugetele respective, precum și a mijloacelor provenite din donații, granturi și alte surse conform legislației.

            3. Controlul asupra executării prezentei hotărîri se pune în sarcina Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei.

File